Wat anderen zeggen

Wat anderen zeggen

Ik kan enthousiast blijven praten over mijn trainingen natuurlijk, maar soms moet je gewoon even iemand anders het woord geven…

Carol | Over de workshop Versterk je Merk

‘Goh, ik vond het bijzonder om je te zien in de rol als trainer. Ik heb je ervaren als enthousiast, overtuigd, met oog voor individuele zaken. Ik heb deze dag wel jouw passie gezien voor dit onderwerp, dat heb je heel goed uitgedragen. Je bent goed voorbereid, je hebt een goede opbouw van de dag, alle materialen zijn
aanwezig en het is gewoon compleet.’

Carol van der Vegt
Creatieve training
Corine| Over de workshop Versterk je Merk | Personal Branding

‘.. lekker een dag vooral met jezelf bezig zijn, waar je na afloop weer mee verder kunt. Daarnaast ook waardevol om andere kandidaten te leren kennen en van hen te leren..’

Corine Barendregt
Kunstenaar
Training doelgroep naar klant
Remie | Over de trainer en training

‘Heldere uitleg en wanneer iets niet duidelijk was, kreeg je gelijk uitleg. Je kunt altijd vragen stellen. Erg prettig! Inge is vrolijk, open, motiverend en de dag was goed verzorgd!

Deze workshop heeft absoluut een meerwaarde voor (startende)ondernemers!’

Remie Kranendonk
Fotograaf | Reem
Personal Branding voor editor
Liesbeth | Over de training Personal Branding
| Op naar een sterk merk

‘Hier was ik nog niet zo mee bezig geweest, maar het is wel een eyeopener. Er komt toch iets meer bij kijken dan je denkt. Vooral hoe pak je het aan. Hoe zet ik mij op de markt en via welke wegen. Ik heb vandaag nieuwe inzichten gekregen.’

Liesbeth Hoeven
Kunstzinnig dynamische natuurcoach in wording
Carin | Over de training Personal Branding
| Op naar een sterk merk

‘Echt een supertraining Inge, dank je wel. Vandaag heb ik zicht gekregen op mijn kwaliteiten, waarden en waar ik voor sta. Mijn volgende stap is dit doorvoeren op mijn website.’

Carin B.
Ontwikkel je huisstijl
Alice | Over de trainer en de training Personal Branding voor ontdekkingsreizigers

‘Het geeft me veel inzicht en handvatten! Dit maakt een keuze maken makkelijker. Voor mij is het nu belangrijk iets te gaan kiezen wat me wel energie geeft.

De trainer geeft veel energie, dat werkt aanstekelijk. Ze schept een goede sfeer.’

Alice S.
Persoonlijke groei
Sandra | Over de trainer

‘De training wordt afgewisseld met leren en doen. Er is ruimte voor vragen stellen en dan pakt de trainer de tijd voor meer uitleg. Op sommige momenten lag het tempo juist weer hoog. Voor mij soms iets té, maar ik zou dat niet veranderen. Ik vind het heerlijk in een workshop te zitten waar het net wat veel is.’

Sandra Hulster
Student op weg naar ondernemerschap
Personal Branding voor designer

Reacties zijn gesloten.