Jij als sterk merk (voor ontdekkingsreizigers)

Training Personal Branding voor ontdekkingsreizigers

Jij als sterk merk | Wat is je volgende stap?

Merkconcept
Sta eens stil bij wie je bent
en waar je naartoe wilt

De training ‘Jij als sterk merk’ is een investering in jezelf. Even afstand nemen van de waan van de dag leidt tot hernieuwde inzichten.

Deze training gaat over persoonlijke ontwikkeling. Want met elke nieuwe ontmoeting en elke nieuwe ervaring ontwikkel je verder. Hoe sta jij nu in het leven, waar wil je naar toe en hoe wil je dat anderen jou zien? Dit is het uitgangspunt van personal branding.

Voor sommige mensen is dat (anders) opvallen binnen hun eigen netwerk, voor andere mensen kan het gaan om een totale carriéreswitch. Wat je volgende stap ook is, die richting komt van binnenuit. Bij personal branding gaat het erom dat je jezelf kunt profileren vanuit je eigen kracht en passie. Hoe je wilt dat mensen je onthouden. Dat kan je uitbesteden, maar zelf doen is veel leuker!

Omdat we tijdens deze actieve sessies ingaan op wat jou motiveert en wat je drijfveren zijn, is de training interessant voor elke ontdekkingsreiziger die op een andere manier naar zichzelf wil kijken. Je volgt deze training met andere ontdekkingsreizigers.

Training - Jij als sterk merk

Van inzicht in jezelf ..

Ik neem je mee in de wereld van personal branding. Omdat ik geloof dat nieuwe kennis en creativiteit samengaan, leer je tijdens de training wat personal branding is. Ik neem je mee op reis en jij bepaalt je persoonlijke route om van daaruit jezelf en je ideeën te lanceren.

We doen dat met verschillende oefeningen om je brein te stimuleren. We switchen van de linkerhersenhelft (ratio) naar de rechter (intuïtie en creativiteit).

Je gaat naar huis met een kaart van wat jou op dit moment inspireert en een routeplanning voor verdere activiteiten. Dit is je persoonlijk inzicht, ook wel merkinzicht, de basis van jouzelf als merk. Je hebt dit nodig om richting te geven aan de keuzes die je maakt en je zichtbaarheid daarin. Concrete output:

⇒ Je onderscheidend vermogen [wie ben ik, wat doe ik, waarom doe ik dat en wat is mijn eigenheid daarin]

⇒ Richting voor je eigen koers [welke doelen streef ik na, nu en later]

.. naar Jezelf in Zicht

Je hebt dit ook nodig om richting te geven aan de activiteiten die je uit wilt zetten en te bepalen wat je aan de buitenwereld wilt laten zien. Hoe zet jij Jezelf in Zicht.

⇒ Welke kant groei ik op [welke activiteiten doe ik het liefste en geven voldoening]

⇒ Welke activiteiten stoot ik af [wat kost energie, waar zeg ik ‘nee’ tegen]

⇒ Je ziet kansen je zichtbaarheid te vergroten

⇒ Je krijgt inspiratie om je ideeën zichtbaar  te maken in woord en beeld [voor je collega’s, netwerk, vrienden, de wereld..]

⇒ Je vaart je eigen koers

Breng jezelf in kaart en bepaal welke route je uitzet
Welke kant van jezelf laat je aan de buitenwereld zien?

Tweedaagse training

Intake

Vooraf vraag ik je wat je motivatie is, wat je wilt leren en wat je verwachtingen zijn.

Dag 1: Inzicht in jezelf – Wie ben ik, waar sta ik voor en waar ga ik voor?

Je gaat naar huis met een kaart en routebeschrijving van jouw personal brand. We kijken hier naar jouw passie en drijfveren en naar hoe jij belangrijk kunt zijn voor anderen.

Er gebeurt altijd heel veel op zo’n dag… van ‘aha’-momenten tot nieuwe ideeën. Er is even tijd nodig om dat te verwerken. Daarnaast krijg je als deelnemer een thuisopdracht mee. De tweede trainingsdag vindt zo’n 3- 4 weken later plaats.

 Dag 2: Jezelf in Zicht – Wat laat je zien, aan wie en hoe?

Je gaat naar huis met nieuwe inspiratie en ideeën over hoe jij je aan de buitenwereld laat zien. Het resultaat is het belangrijkste. Het weergegeven programma kan iets afwijken, omdat de oefeningen en de groepsdynamiek dynamisch van aard zijn. Bij de opzet en het verloop van de training houd ik rekening met de intakes en wat er tijdens de training gebeurt en ontstaat.

 

Investering

Duur :

Twee dagen van 10.00 uur – ca 16.30

Inzet :

Ik zet jou actief aan het werk in deze intensieve en creatieve training. Wat je nodig hebt is een actieve en open houding, kunnen samenwerken, naar jezelf luisteren, nieuwsgierigheid en een dosis plezier. Jij bent zelf aan zet!

Investering :

750,- euro incl BTW

Inclusief :

Je persoonlijke kaart met routeplanning. Materialen, koffie/thee (met wat lekkers) en lunch

Richting en focus vanuit je kracht en passie
vanuit een nieuw perspectief

Voor wie?

Voor ondernemende professionals met een creatieve inslag.

Dat betekent niet dat je zelf heel creatief hoeft te zijn. Het gaat om creatief denken. Je kijkt naar je eigen situatie vanuit een nieuw perspectief. Soms met een -voor jou- out-of-the-box methode. Je staat open voor nieuwe dingen.

 

En verder ..

Aantal deelnemers :

Min. / Max. 4 – 8  [er is ruimte om 1.5 meter afstand te houden]

Locatie :

De trainingen worden gegeven in regio Hoekschewaard / Barendrecht. De exacte locatie wordt ca 3 / 4 weken voor de startdatum bepaald.

Een heldere richting als inspiratie voor jezelf
en voor anderen.

Data

De trainingen vinden plaats op een dinsdag of vrijdag. Intussen mogen we weer – yeah –  en staan de eerste trainingen al gepland.

Wil jij erbij zijn? Stuur een bericht via mail en ik zet je op de wachtlijst: info@merk-inzicht.nl

Heb je nog vragen? Ook dat kan via de mail, ik mail of bel je terug.

Of bel direct: 06 4058 3619 [spreek je naam en telefoonnummer in, mocht ik niet kunnen opnemen]

Wie is je trainer?

Reacties zijn gesloten.